за дробилки и чекани Дробаличи

за дробилки и чекани Дробаличи

Нашата компанија нуди основни делови за сите видови дробаличи и млинови

- вратила

- чекичи

- облоги
NORDBERG, METSO MINERAL, GIPO, DOPPSTADT, KEESTRACK, McCLOSKY, HARTL, WESTERPLIN, RUBLLE MASTER, PEGSON, TESAB, KLEENMANN, LOKOTRACKS, KOMPLET, EXTEC, FINTEC...

За точна цитат ние треба од вас моделот и серискиот број на машината, контактирајте со нас преку е-пошта или телефон.

  

There are no products to list in this category.