Вилушкари и корпи за лифтови и дигалки

Вилушкари и корпи за лифтови и дигалки

Во месец мај станавме застапници за компанијата BOSCARO. Компанијата во својата призводната програма нуди:

 

- ВИЛУШКИ ЗА ЛИФТОВИ

- КОРПИ ЗА ДИГАЛКИ

      - КЛЕШТИ ЗА ПРЕНОС НА БЕТОНСКИ ПРОИЗВОДИ

 

За повеќе информации видете го каталогот во прилог или посетете ја нивната интернет страна www.boscaroitalia.com  или контактирајте не.

Catalog: Boscaro

 

 

There are no products to list in this category.