Турбини и компресори

Турбини и компресори

Нашата компанија може да ви понуди компресор за клими (нови и репарирани) од следниве производители:

- DENSO
- NRS
- DELPHI
- VALEO
- HOLSET
- BOSCH
 

За точна подготовка на понуда, потребно е да ни доставите модел и сериски број на машината.

Ние исто така можеме да ви понудиме и набавиме ТУРБИНИ (нови и репарирани) од следниве производители:- HOLSET
- BORGWARNER
- TURBOLADER
- IHI TURBOCHARGES
- NISSENS
- MITSUBISHI

За точна цитат ние треба од вас моделот и серискиот број на машината.

 

 

There are no products to list in this category.