Светлосни жирафи

Светлосни жирафи

Во мај месец станавме застапници на компанијата HENRY COOCH од Велика Британија. Компанијата во својата продажна програма имаат:

-СВЕТЛОСНИ ЖИРАФИ

-СВЕТЛОСНИ КУЛИ

Светлата жирафи денес се користат

-       на автопатите

-       во каменоломи

-       на аеродром

-       спорски игралишта

-       приредби

Се делат на: мобилни, статични или преносни.

За повеќе информаци контактирајте не

 

 

There are no products to list in this category.