Шасија и метални гасеници

Шасија и метални гасеници

Нашата компанија ви нуди шасија и метални гасеници за вашата работна машина од производителите  BERCO и  ITM.

 

BERCO компанија која доаѓа од Италија и денес е водечка во произвоство на шасии и метални гасеници во светот. Компанијата е основана пред 80 години, а денеска е дел од ThyssenKrupp корпорацијата. Компанија е поделена на Berco of America, Berco Deutschland, Berco Sul i Berco UK.

Производниот програм е поделен на два дела :

- шасии и метални гасеници

- машини за монтажа на шасии и машини за репарирање на мотори со внатрешно согорување

За повеќе информации посетете ја нивната интернет страна, па контактирајте не:

http://www.berco.com/

 

ITM group компанијата доаѓа од Италија и е дел од корпорацијата PASSINIGROUP. Компанијата е основана 1969 година. Со постојано инвестирање на развојат на производството и со здружување со различни светски познати компании (1996 година PYRSA, Saragossa од Шпанија,1999, година INTERTRACTOR од Германија, ITM track Кина) е  водечка во произвоство на шасија и метални гасеници. Денес ITM група  има 1500 вработени, 11 производни погони во Италија, Германија, Шпанија, Кина, Бразил и САД.

За повеќе информации посетете ја нивната интернет страна, па контактирајте не:

http://www.group-itm.co

 

 
There are no products to list in this category.