ровокопачи

ровокопачи

Во месец ноември 2010 година, станавме претставник на австралиската бизниси DIGGA. Компанијата има свои производствени капацитети за програмата: 

 

- изградба 
- Земјоделство 

На европскиот пазар се присутни со следната опрема: 
- Дупчалки - вежби (како независна единица со моторот или како конектор за багер, подигнувач, мини багери натоварувач ... вежба големини: 100mm до 1500mm машини od750kg до 50T) 
- косилки 

- ровокопачи 
- Друга опрема за зградата. 

За повеќе информации можете да ја видите во прилог брошура, јавете ни се или посетете нивниот веб-сајт: http://www.digga.com/index.html 

Catalog: DIGGA

 

 

There are no products to list in this category.