Резервни делови за дробалици, млинови, сепарации

Резервни делови за дробалици, млинови, сепарации

Во нашата компанија може да се нарача резервни делови за: 
- дробилки
- млинови
- сепарации

Од сите познати признати произведувачи.

. (Nordberg DOPPSTADT, METSO Minerals, GIPO, KEESTRACK, McCLOSKEY, HRATL, Westerplin, RUBLLE MASTER PEGSON, tesab, KLEENMANN, LOKOTRACKS, Komplet, EXTEC, FINTEC ...) 

 

За точно подготовка на понуда, потребно е да ни доставете сериски број и модел на машината.

.

There are no products to list in this category.