Резервни делови за чекани

Резервни делови за чекани

Во нашата компанија може  да нарачатe и резервни делови за хидраулични чекани KRUPP, ATLAS COPCO, MONTABERT, FURUKAWA, OMD, INDECO, D&A….

- мембрани

- комплет заптивки

- шпицови

- цилиндри

- куќишта

- завртки и навртки

 

За точна подготовка на понуда, потребно е да ни кажете модел и сериски број на чеканот.

There are no products to list in this category.