Приклучоци за натоварувачи

Приклучоци за натоварувачи

Во соработка со компанијата Metal Meccanica Moderna од Италија ви нудиме хидраулични приклучоци за натоварувачи, мини натоварувачи и ровокопачи.

Повеќе податоци за производите може да најдете на интернет страната: www.m3srl.it

За повеќе информаци контактирајте не за да ви подготвиме понуда.

There are no products to list in this category.