Приклучоци за мини багери

Приклучоци за мини багери

 

Ghedini ing Fabio & Co e компанија која доаѓа од Италија. Основана е 1984 година. Специјализирана е за приклучоци за мини багер, трактори и специјални приклучоци за машини:

- сврдли за различни машини

- глодлки со различни големини, дебелини и за различени матријали (земја, камест материјал ...)

- фрези

- косилки за багери и мини багери

- вибро плочи

- хидраулични пумпи

Сите нивни машини се 100% компатибилнини за вашите работни машини.

За повеќе информации посетете ја нивната официјална страна или контактирајте не:

Каталози од производите:

http://www.ghedini.it

Check catalogs below

.

Datoteke:

 

 

 

There are no products to list in this category.