Преносни стругови и апарати за заварување

Преносни стругови и апарати за заварување

Во 2010 година склучивме договор со италјанскиот производител на ПРЕНОСНИ СТРУГОВИ И АПАРАТИ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ. Компанијата ELSA srl, доаѓа од јужнио дел на Италија.

Нивите производи се користат за различни гранки во индустријата.

- градинарство

- авијација

- бродоградба

Повеќе информации за компанија може да најдете на нивниот сајт:http://www.elsasrl.com/eng/index.html

There are no products to list in this category.