Мобилни резервоари за гориво со пумпа

Мобилни резервоари за гориво со пумпа

Во нашата компанија почнавме соработка со италијанската компанија која произведува мобилни резервоари за гориво на пумпата. Компанијата Emiliana Serbatoi доаѓа од Модена.  http://www.emilianaserbatoi.com/defaulteng.aspx .

 

 

There are no products to list in this category.