Mини дробилки и сортирање

Mини дробилки и сортирање

Компанијата KOMPLET од Италија е долго време присутна во секторо за мешање на бетон, со голем избор на миксери. Исто така присутни се и во областа за рециклирање на самото место, а моментално се лидери во областа на МИНИ-ДРОБИЛКИ по целиот свет (Европа, САД, Австралија и Јужна Африка).

 Фирмата KOMPLET може да се пофалит со широк избор на мини- дробилки, статични или мобилни со дизел или електричен агрегат, фрези за гребење, машини за сепарација, траки за транспорт, системи за перење и системи за рециклирање.

Флексибилноста и динамичноста се главни одлики на фирмата KOMPLET, заедно со развојот на производите како одговор на променливите потреби на операторите и продавачите.

За повеќе информацииа посетете ја нивната интернет страна или контактирајте не:


http://www.komplet.it/index.php

 

 

There are no products to list in this category.