Миксер корпи

Миксер корпи

Во соработка со компанија Metal Meccanica Moderna од Италија ви нудиме различни големини (од 150 литри – до 2000 литри) миксер корпи за бетон.

Повеќе податоци за миксер корпите може да најдете на следнава интернет страна: www.m3srl.it

 

За повеќе информаци и понуди контактирајте не.

.

 

There are no products to list in this category.