Метли за чистење

Метли за чистење

Во соработка со компаниијата Metal Meccanica Moderna од Италија ви нудиме различни големини на метли за чистење за натоварувачи, мини натоварувачи, ровокопачи, вилушкари и тн.

Повеќе податоци за метлите можете да пронајдете на следнава интернет странаhttp://www.m3srl.it/prodotti/benna_spazzolatrice.html

 

 

There are no products to list in this category.