лесен градежна опрема

лесен градежна опрема

До 2010 година, влеговме во договор со снабдувачот на светлината машини за изградба EUROSHATAL. Компанија од Израел. Во својата продажна програма нуди следниве производи: 
- Vibro плоча, nabijalci 
- Vibro жаби 
- Пили за конкретни 
- Заварување генератори 
- Дијамант "Sajba" 
- Машина бетон и асфалт 
- Игли плоча 
- Бетонски плочи 
- Мини agreagate, генератори 

За дополнителни информации, видете на каталог подолу или јавете ни се.

Katalogi:

 

There are no products to list in this category.