Хидраулични пумпи и делови

Хидраулични пумпи и делови

Кај нас може да нарачате и делови за хидраулични пумпи за следните градежни машини и вилушкари: CATERPILLAR, VOLVO, KOMATSU, LIEBHERR, TEREX, LINDE, TOYOTA и останати машини.

За точна подготовка на понудата, потребно е да ни испратите модел и сериски број од хидрауличниот чекан.

 

Нашата компанија може да ви достави :

-РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

-НОВИ ПУМПИ

-ПОЛОВНИ или репарирани ХИДРАУЛИЧИН ПУМПИ:

 

СЛЕДНИВЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ:

Вашето барање потребно е да ги содржи следниве податоци:

- марка на машина / опрема

- модел на машина / опрема

- година производство на машината / опрема

- сериски број од машината / опремата (серискиот број се наоѓа на табличката или втиснат на шасија)

- ваш контакт (телефон, факс или електронска пошта)

- податоци за делот кој го сакате (име, димензија, количина и каде се наоѓа...)

 

Нашите колеги ќе ви подготват скица од резервниот  дел, на скицата заокружете што ви е потребно и пратете ни го назад на факс или електронска пошта.

Кога ќе ги имаме сите потребни податоци ќе ви ја испратеме нашата понуда/пресметка.

.

 

 

There are no products to list in this category.