Хидраулични пумпи

Хидраулични пумпи

Кај нас може да нарачате и делови за хидраулични пумпи за следните градежни машини и вилушкари: CATERPILLAR, VOLVO, KOMATSU, LIEBHERR, TEREX, LINDE, TOYOTA и останати машини.

За точна подготовка на понудата, потребно е да ни испратите модел и сериски број од хидрауличниот чекан.

 

 

There are no products to list in this category.