Хидраулични чекани

Хидраулични чекани

ALL-KOR Co. е јужнокорејски производител на хидраулични чекани, разна опрема за каменоломи, миксери за бетон, разни дробилици, грајфери за камења, дрва и сл., вибро плочи и останато.  Компанијата е формирана 1995 година. За десетина години постепено вложување и развој со зголемениот раст на продажба, денеска имаат значаен дел од светскио пазар на висококвалитетни хидраулични чекани. Имаат развиена продажна мрежа по целиот свет, магацин со своите производи и резервни делови имаат во Холандија.

Во програмата за хидрулични чекани (10 различни тежини од 115 kg до 2950 kg) имат два вида на хидрулични чекани:

- V- отворено куќиште

- S - затворено куќиште (тивко)

За повеќе информација посетете ја нивната интернет страна и контактирајте не: www.all-kor.com

 

There are no products to list in this category.