Гуми за градежни машини

Гуми за градежни машини

Во мај месец склучивме договор со компанијата MAGNA TYRES GROUP  од Холандија. Компанијата со 30 години традиција нуди пневматици за различни типови возила и градежни машини. Во нашата компанија може да се нарачува плевматици / гуми за градежни машини, вилушкари, индустриски пневматици (нови и половни). Најчести се следните димензи:

- 9.00 R20 
- 10:00 R20 
- 20.5 R25 
- 23.5 R25 
- 26.5 R25 

** за сите што барат OTR. OTR е скратеница за ( off the road tyres). Гумите кои што се за возење вон пат (работни патишта, макадам, каменоломи ...)

 

There are no products to list in this category.