Градежни скелина

Градежни скелина

Ние во соработка со италијанските производители можеме да ви понудиме / набавиме различни работни, градежни скелиња и останата опрема:

 

-работно скеле (брзомонтажно, цевки ...)

-потпирачи (спојки)

-останата опрема за градежниство

ПОЛОВНО ИЛИ НОВО!!

 

There are no products to list in this category.