Дијамант видов за багери

Дијамант видов за багери

Во месец ноември 2010 година, станавме претставник на австралиската бизниси Echidna. Компанијата има својата производна програма опрема за сечење на бетон. 

Дијамантски пили со различни големини и тежини. Тие може да биде поврзан со тежина тркало 1-40 тони. 

Повеќе информации може да се најде на придружните проспектот или видео на нивниот официјален сајт. 

http://www.echidna-rocksaws.com.au/Products/Products.html 

 

За сите дополнителни информации, ве молиме јавете ни се или пратете e-mail.

 

 

 

 

 

There are no products to list in this category.