ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАНИ КОСИЛКИ

ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАНИ КОСИЛКИ

Во септември месец станавме застапници за данска компанија TIMAN, која во својата производната компанија нуди далечинско водени косилки. Повеќе информации може да се најдете на нивната интернет страна: www.timan.dk или во каталогот во прилог.

каталоготhttp://adriabager.mk/files/timan%20rc750%20katalog.pdf


 

There are no products to list in this category.