Брзо монтирање работ системи

Брзо монтирање работ системи

Во месец ноември станавме агенти на шведската компанија АБ Olofsfors. Тоа е компанија со долга традиција. Сакаат своите производи се со висок квалитет специјални материјали. Компанијата работи во две дивизии: 

- Чевли за шумарство машини 
- Ножеви и лажици табли 

Ножеви кои се користат во зајакнување на кофи, одбори на ора. 
Тие се користат за: булдожерот, снегорин, корпи за багери, натоварувачи ... 

За повеќе информации можете да ја видите во прилог брошура или ја посетите нивниот сајт: http://www.olofsfors.com/default.aspx?id=2901&ptid=4763

There are no products to list in this category.