Агрегатори генератори

Агрегатори генератори

Во септември 2010  година станавме застапници за италјанската компанија GENMAC. Компанијата во својата производна програма има агрегати кој во целост се направени во Италија (EU  потекло). Агрегатите и генераторите ги делиме во следниве категории:

 

- за слободно време од 850 W до 4300 W

- домашни супер тивки дизел од 7КvA до 17 Kva

- работени тивки дизел или бензиски од 6Kva до28 кVA

- градежен агрегат твок дизел од 12Kva   до 40 Кva

- индустриски агрегат тивок од 30 KVA до 650 KVA

- работни за на отворено дизел 15 kVA до 650 kVA

- професионални бензински 3300 kVA  до 12 kVA

- професионални дизел од  3200 kVA  до 13.4 kVA

- мали преносни агрегати 2500W до 6500W

- агрегат за заварување бензински или дизел 180A  до 250A

- гасен агрегатор –природен гас 8,8 kVA до 137 kVA

- земјоделски агрегат  13kVA до 90kVA

- пумпа за вода – посебни перформанси

 

Во Genmac агрегатите се вградени мотори од следниве производители: SUBARU, DEUTZ, LOMBARDINI, JOHN DEERE, PERKINS, VOLVO, KOHLER, GM

За дополнителни информации можете да ја видите во прилог брошура, јавете ни се или пратете e-mail. 

каталог: Genmac

 

 

There are no products to list in this category.